V současné době dovyprodávám zásoby a víceméně nepřibírám nové zakázky, prodej pouze skladových výrobků, nové zakázky jen dle časových možností.

Hodnocení obchodu

5,0 67 hodnocení
Přidat hodnocení
5
65x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.1.2017
Perfektní :)
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji :-).
Avatar autora | 16.11.2016
+ Rychlé a snadné hledání z pohodlí domova.
+ Kvalitní zboží , které jinde neměli.

Určitě doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za Váš čas s recenzí.
Avatar autora | 24.9.2016
+ zboží, které nenabízejí jiné obchody

Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji.
Avatar autora | 19.9.2016
+ Pekny a jedinecny tovar. Velmi prijemny pristup k zakaznikovi a viditelna snaha o kvalitnu sluzbu.

Dakujem za bezproblemovi obchod a informaciach o stave zasielky.
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za velmi pěkné hodnocení. Velmi si toho vážím.
Avatar autora | 9.8.2016
Pokud má firma dovolenou a kvůli tomu se nebude zasílat zboží, určitě bych to dala na webové stránky, ale jinak s komunikací a přehledností webu jsem byla spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za Vaše hodnocení, velmi si toho cením. Informace o dovolené byla od 30.6. vyvěšena na hlavní stránce obchodu, pravděpodobně došlo k přehlédnutí.
Avatar autora | 21.7.2016
+ Má zboží, které jsem jinde nesehnal.
+ Tento obchod je OK.
- Česká pošta je slabší.

Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za Vaše hodnocení, velmi si toho cením. S Českou poštou je to opravdu někdy problematické, bohužel zatím je pro mé drobné zboží stále nejlevnějším řešením.
Avatar autora | 11.7.2016
+ cena
+ rychlost
+ prehlednost
+ dobra komunikace
- emaily my spadly do spamu

Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za Váš čas věnovaný hodnocení.
Avatar autora | 29.6.2016
+ Venuji se klientovi individualne.

naprosto skvely pristup a jednani
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Mockrát děkuji za krásné hodnocení.
Avatar autora | 23.6.2016
+ Rychlost, dobrá komunikace.

Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji.
Avatar autora | 18.6.2016
jsem velice spokojena
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za Váš čas, velmi si toho cením.
Avatar autora | 17.6.2016
Všem doporučuji tento obchůdek. S paní majitelkou je vyborná komunikace a hlavně, její výrobky jsou naprosto bezkonkurenční. Všichni obdivují jejich originalitu a krásu.
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Mockrát děkuji!!!
Avatar autora | 17.6.2016
+ Ruční práce, velký výběr, dobré ceny
- žádné

Krásná ruční práce, velký výběr, individuální design, skvělá cena...
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za krásné hodnocení, velmi si toho cením.
Avatar autora | 5.6.2016
bezproblémový nákup :)
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za Vaše hodnocení.
Avatar autora | 28.5.2016
+ kvalitní zboží
- chyběl mi český návod

Velká ochota, rychlost a spolehlivost
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za Vaše hodnocení. Návod k dodaným děrovačkám český dodavatel opravdu nabízí. Já je přeloženy také nemám. Je otázkou, kterou z děrovaček máte na mysli. Pokud si nebudete jista používáním, stačí napsat na můj e-mail, budu se snažit odpovědět na Vaše dotazy a poradit, co bude v mých silách.
Avatar autora | 11.5.2016
Úžasná komunikace, skvělý a profesionální přístup a ještě větší spokojenost s dodaným svatebním památníkem. Je úžasný. DOPORUČUJI!
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za krásná slova, velmi si toho vážím.
Avatar autora | 24.4.2016
+ Kvalia a rychlost

Velmy spokojen,doporučil
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji.
Avatar autora | 17.4.2016
Paní má zlaté ruce, jsem opravdu moc spokojená, protože to udělala podle mých požadavků.
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za Vaše velmi milé hodnocení.
Avatar autora | 2.4.2016
+ Skvěla paní majitelka, výborná komunikace.

Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji.
Avatar autora | 29.3.2016
+ Nabízí mj. i produkty, které lze jinde těžko sehnat a přestože původní čekací doba měla být několik týdnů, zboží jsem obdržela za pár dní.

Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za Vaše hodnocení, velmi si ho vážím.
Avatar autora | 26.3.2016
+ milá, vstřícná komunikace
+ rychlé dodání i se změnou objednávky
+ malý dárek navíc

Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkuji za Vaše velmi milé hodnocení, vážím si Vašeho času.

Stránka 3 z 4 , položek celkem: 68

Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi pravidly pro cookies.